fbpx

Ketoletut – Helppo & nopea resepti

Etsitkö reseptiä, jonka avulla valmistat vähähiilihydraattiset ketoletut helposti? Olet juuri oikeassa paikassa.

Tämän reseptin avulla loihdit herkulliset keto letut, jotka sopivat niin aamupalaksi kuin jälkiruoaksikin.

Omien kokemusten perusteella nämä keto letut maistuvat myös muillekin kuin karppaajille, kuten vaikka perheen pienimmille. Keton lisäksi tämä resepti on hyvä vaihtoehto myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle!

Tarvitset vain 6 jokaisen karppaajan kodista löytyvää ainesosaa: kananmunia, kuohukermaa, vettä, suolaa, voita ja psylliumkuitua.

Vinkki: Hakusessa mantelijauhoista valmistuva pannukakku? katso myös keto pannari

Ketoletut

Ketoletut

Koko perheelle maistuvat keto letut jotka sopivat niin aamupalaksi kuin jälkiruoaksi. Nauti marjojen ja kerman kanssa
Valmistelut 5 mins
PAISTOAIKA 10 mins
Ruokalaji Aamupala
Tyyli Ketogeeninen
Annokset 2
Kalorit 604 kcal

Ainesosat
  

  • 4 kpl Isoa kananmunaa
  • 240 ml Kuohukermaa
  • 60 ml Vettä
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 rkl Psyllium kuitua
  • 15 g Voita

Valmistusohjeet
 

  • Sekoita kananmunat, kerma, vesi ja suola keskenään suola kulhossa. Sähkövatkaimen käyttö on sositeltua
  • Lisää Psylliumkuitu asteittain ja sekoita kunnes taikina on tasainen. Anna levätä vähintään 10 minuuttia
  • Paista paistinpannulla kuten tavalliset letut. Yhteen lettuun menee noin 1dl taikinaa. Pidä hella keskilämmöllä.

Huomioitavaa

Vinkki: Aloita pasitaminen aluksi pienillä pannukakulla jotta voit testata taikinan ”vahvuuden”. Psyllium kuitujen välillä on eroja, joten jos taikina vaikuttaa liian löysältä lisää hieman kuitua.