Maistuisiko helposti mantelijauhoista valmistettu herkullinen keto pannukakku?
Tämä keto pannukakku resepti on gluteeniton ja maidoton, voit valmistaa ne nopeasti esimerkiksi aamupalaksi.
Kuohkean keto pannukakun salaisuus on tehosekoitin
Mantelijauhoista valmistettavat pannukakut ovat monesti haastava valmistaa, sillä lopputuloksen tekstuuri on usein paksu, epäpannukakkumainen.
Tästä syystä keto pannukakut valmistetaan usein raejuustosta tai kookosjauhoista, jolloin niiden tekstuuri on parempi.
Täydellisten mantelijauhoista valmistettujen keto pannukakkujen salaisuus on kuitenkin taikinan sekoittaminen tehosekoittimen avulla, näin saat herkullisia, aidolla pannukakkumaisella tekstuurilla varustettuja pannukakkuja.
Keto pannukakut
Välineet
- Tehosekoitin
- Paistinpannu
Ainesosat
- 4 kpl Kananmunaa
- 1,75 dl Mantelimaitoa
- 60 ml Oliiviöljyä
- 2 tl vaniljauutetta
- 6 dl mantelijauhoja
- 0.5 dl erytritolia
- 2 tl leivinjauhetta
- 0.25 tl suolaa
Valmistusohjeet
- Sekoita kananmunat, mantelimaito, oliiviöljy ja vanilja uute tehosekoittimessa. Sekoita täydellä teholla noni 30 sekuntia
- Lisää tehosekoittimeen mantelijauho, erytritoli, leivinjauhe ja suola. Sekoita kunnes taikina on tasaista. Anna levätä noin 5min
- Paista keto pannukakkuja keskilämmöllä voissa tai kookosöljyssä. Käännä varovasti kun reunat ovat kuivia pannokakku alkaa kuplimaan noin 2-4minuuttia/puoli.