fbpx

VHH herkut: Parhaat vaihtoehdot

Tekeekö mieli herkutella vähähiilihydraattisella ruokavaliolla?

Jos näin on, tämä artikkeli on juuri sinulle! Listasimme parhaat VHH herkut ja jälkiruat, jotka sisältävät vain vähän hiilihydraatteja. Nämä herkut auttavat pitään kiinni vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta ja tyydyttävät makeanhimon.

Tässä on listamme 10 parhaasta vähähiilihydraattisesta herkusta ja jälkiruoasta! Takaamme, että nämä reseptit tyydyttävät nirsoimmatkin syöjät.

Joten mitä odotat? Jos siis haluat pitää kiinni ruokavaliostasi, mutta haluat silti jotain makeaa, selaa alaspäin ja valmistaudu kokeilemaan herkullisia VHH herkkuja. Et tule katumaan.

Sisältävätkö VHH herkut sokeria?

Moni VHH herkku sisältää vain pieniä määriä hiilihydraattia. Tämä johtuu siitä, että makeutusaineena on käytetty sokerin sijaan joitain korvikkeita, kuten esimerkiksi karppisokeria, steviaa tai sukraloosia.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio ei siis tarkoita, etteikö voisi herkutella. Kannattaa kuintekin pitää mielessä, että makeutusaineet eivät välttämättä ole hyväksi terveydelle ja niitä kannattaa käyttää vain rajallisesti.

6 Parasta VHH herkkua

Vähähiilihydraattisia herkkuja on helppo valmistaa, mutta voi olla vaikeaa löytää reseptejä herkullisiin vähähiilihydraattisiin välipaloihin ja jälkiruokiin. Kokosimme tähän listaan 6 parasta vähähiilihydraattista herkkua, joten sinun ei tarvitse etsiä enempää!

VVH mutakakku

Vähähiilihydraattinen mutakakku sopii erinomaisesti välittömään makean himoon. Tämä mutakakku valmistuu minuuteissa mikroaaltouunissa. Tarjoile kermavaahdon kera

Resepti: keto mutakakku

VHH Juustokakku

Juustokakku on todellinen herkku, mutta se voi usein sisältää suuria määriä hiilihydraatteja. Tässä 7 ainesosasta valmistuvassa reseptissä on kuitenkin vain 4,7 g hiilihydraatteja 100 g:ssa!

Resepti: keto juustokakku

VHH letut

Melkein, mutta ei aivan, kuin perinteiset pannukakut! Tarjoile kermavaahdon kera.

Resepti: ketoletut

VHH vohvelit

Vohvelit, jotka ovat sekä herkullisia että vähähiilihydraattisia. Ne on valmistettu kookosjauhosta mantelijauhon sijaan, joten ne ovat edullisempia kuin perinteiset mantelijauhoista valmisetut vohvelit. Sopivat erinomaisesti myös aamiaiseksi tai välipalaksi

Resepti: keto vohvelit

VHH keksit

Nämä keksit on valmistettu mantelijauhoista ja makeuttu stevialla. Tämä antaa niille mukavan makean ja happaman maun, joka on monien mielestä todella ruokahalua herättävä, ja samalla niiden hiilihydraattipitoisuus on hyvin alhainen.

Resepti:

Vähähiilihydraattiset marenkiherkut

Nämä vähähiilihydraattiset pienet marengit ovat sopii hyvin makeanhimon tyydyttämiseen. Ne sisältävät vain 5 g hiilihydraatteja 100 g:ssa, ja ne on helppo valmistaa.

Resepti:

Maapähkinävoi-muffinssit

Tämä resepti sisältää 8,6 g hiilihydraatteja 100 g:ssa, joten se ei sovellu tiukalle VHH-dieetille. Jos kuitenkin haluat tyydyttää makeanhimosi suistamatta vähähiilihydraattista ruokavaliotasi raiteiltaan, tämä on täydellinen resepti sinulle! Nämä vähähiilihydraattiset maapähkinävoi-muffinssit ovat todella helppoja tehdä, ja ne ovat herkullisia mansikoiden kanssa.

Resepti:

Vhh herkut kaupasta

Kaupasta voi ostaa monenlaisia vähähiilihydraattisia herkkuja. Tässä ovat suosikkimme:

Vähähiilihydraattinen jäätelö

Makeuttamattomat jäätelötuotteet sisältävät suhteellisen vähän hiilihydraatteja, joten ne sopivat erinomaisesti vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville.

Kaupasta löytyy esimerkiksi Lohilo jäätelöitä, jossa in noin 15g/100g hiilihydraattia sekä Ingman stevialla makeutetut jäätelöt, jossa hiilihydraattia on noin 6g/100ml.

Hiilihydraatiton suklaa

Moni tumma suklaa sisältää vain vähän hiilihydraatteja. Mitä tummempaa suklaa on sitä vähemmän hiilihydraatteja.

Esimerkkejä :

  • Lindt 90% Cocoa (14g HH/100g)
  • Lindt 100% (8.8g HH/100g)
  • Ombat Raakasukaa 100% (8.8g HH/100g)

Hasselpähkinävoit

Vähähiilihydraattista hasselpähkinävoita saa myös monista kaupoista. Foodininen karppisokerilla makeutettu hasselpähkinä-suklaalevite (5,2 g hiilihydraattia/100 g) on herkullista, aivan kuin söisi aitoa nutellaa.

Pähkinät

Pähkinät ovat hyvä proteiinin ja terveellisten rasvojen lähde, ja niiden hiilihydraattipitoisuus on hyvin alhainen.

Viipaloidut lihat ja juustot

Nämä ovat loistavia välipaloja matkalla, ja niissä on hyvin vähän hiilihydraatteja.

Vähähiilihydraattiset patukat

Kaupasta saa monenlaisia vähähiilihydraattisia patukoita, jotka ovat loistava välipala, kun olet liikkeellä.

Vähähiilihydraattiset hedelmät

On olemassa useita vähähiilihydraattisia hedelmiä, jotka sopivat täydellisesti makeanhimon tyydyttämiseen. Tässä ovat suosikkimme:

Mustikat

Nämä pienet marjat ovat paitsi herkullisia, myös vähähiilihydraattisia. 100 gramman annos mustikoita sisältää vain 7,7 grammaa hiilihydraatteja.

Vadelmat

Mustikoiden tapaan vadelmat eivät ole vain maukkaita, vaan niissä on myös vähän hiilihydraatteja. 100 gramman annos vadelmia sisältää vain 7 grammaa hiilihydraatteja.

Mansikat

Mansikat ovat klassinen hedelmä, joka on paitsi herkullinen myös vähähiilihydraattinen. 100 gramman annos mansikoita sisältää vain 11 grammaa hiilihydraatteja.

Vesimeloni

Vesimeloni sisältää vain 8g hiilihydraatteja 100 grammaa kohti.

HUIPPUTARJOUS KETOILIJOILLE!

Nextory tarjoaa parhaan mahdollisen startin ketodieetin aloittamiseen. Saat 14 päivän maksuttoman kokeilun, jonka aikana voit lukea rajattomasti keto aiheista kirjallisuutta.

Valikoimasta löytyy mm. seuraavat kirjat

  1. Anni Sirviön ketoreseptit
  2. Ketolicious
  3. 10 tunnin dieetti (Ohjeet pätkäpaastoon)
  4. Eroon makeanhimosta: Näin vapaudut sokerikoukusta
  5. Ja runsaasti muita loistavia kirjoja

Yksittäin ostettuna nämä kirjat maksaisivat yli 50 euroa, mutta nyt saat ne käyttöösi 30 päivän ajaksi täysin maksutta! Tämä tietopaketti on varmasti kattavampi kuin kalliit valmennukset!

Mitä vielä odotat? Tee keton aloittamisesta helppoa, äläkä anna huonolaatuisten vinkkien tai vaikeasti valmistettavien reseptien estää unelmapainon saavuttamista!

Tartu tähän tarjoukseen ja huomaat kuinka helppoa keton noudattaminen ja herkullisten keto-ateroiden valmistaminen on!

Lunasta tämä tarjous HETI klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan