fbpx

VHH-ruokavalio kokemuksia ja tulokset

Etsitkö muiden kokemuksia vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta?

VHH ruokavalio on yksi parhaista tavoista laihtua ja pitää paino kurissa. Se myös saattaa vähentää useiden sairauksien riskiä. VHH ei toimi kuitenkaan kaikille samanlailla, toisille se toimii paremmin kuin toisille.

Siksi keräsimme tähän artikkeliin lukijoiden VHH kokemuksia ja tuloksia, jotta osaat varautua ennen kuin aloitat ruokavalion itse.

Tästä artikkelista voit lukea, miten nämä ihmiset laihtuivat noudattamalla vähähiilihydraattista ruokavaliota. Toivottavasti muiden vhh kokemusten lukeminen inspiroi sinua aloittamaan oman matkasi kohti terveenpää painoa!

Nämä kokemuset antavat sinulle myös käsityksen siitä, millaisia tuloksia voit odottaa tältä ruokavaliolta, joten kun sinun on aika aloittaa oma ruokavaliosi, tiedät tarkalleen, mitä tehdä ja kuinka kauan saattaa kestää, ennen kuin näet tuloksia! Takaamme, että jos muutkin lukijat pystivät niin sinäkin pystyt siihen, niin sinäkin voit!

Jenni, 44v VHH ruokavalio kokemuksia

Elimistöni oli ennen täysin sekaisin. Minulla oli aina nälkä, kolesterolini oli korkealla ja painoin yli 100 kiloa. Lääkäri varoitti, että jos en tekisi vakavia muutoksia, olisin muutaman vuoden sisällä diabeteksen rajamailla. Niinpä päätin ryhtyä vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle.

Se oli paras päätökseni ikinä! Viikoissa energiatasoni nousi, ihoni parani ja kolesteroliarvoni laski. Muutaman kuukauden kuluttua olin laihtunut yli 15 kiloa!

Parasta oli se, etten ollut enää jatkuvasti nälkäinen – itse asiassa huomasin, että vähähiilihydraattinen ruokavalio auttoi minua tuntemaan oloni kylläisenä koko päivän ajan.

Olen niin iloinen, että päätin kokeilla vähähiilihydraattista ruokavaliota. Se on muuttanut elämäni täysin!

Miisa, 52 – VHH laihdutti yli 20 kiloa

Olen aina ollut hieman ylipainoinen, ja olin kokeillut kaikkia mahdollisia ruokavalioita tuloksetta. Olin todella lannistumassa, kunnes kuulin vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta

Päätin kokeilla sitä, ja kahdessa viikossa olin laihtunut yli neljä kiloa! Kuuden kuukauden kuluttua, olin laihtunut yli 20 kiloa. Parasta oli, etten tuntenut nälkää eikä minun tarvinnut laskea kaloreita

Suosittelen ehdottomasti vähähiilihydraattista ruokavaliota kaikille, jotka kamppailevat painonsa kanssa!

Janne, 32 – VHH oli kestävämpi lähestymistapa

Vuosien jojo-dieettien jälkeen päätin vihdoinkin ottaa kestävämpi lähestymistapa painonpudotukseen ja siirtyä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon

Paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt! Ensimmäisen kuukauden aikana laihdutin kuusi kiloa ilman, että edes yritin. Yhdeksän kuukauden jälkeen olin laihtunut noin 24 kiloa.

Uskon, että kuka tahansa voi hyötyä vähähiilihydraattisen ruokavalion noudattamisesta kunhan he ovat kärsivällisiä ja pysyvät omistautuneina. Tiedän, että se toimi minulle, ja se voi toimia myös sinulle!

Milla, 48 – VHH ruokavalio oli ainut toimiva vaihtoehto

Nuorena olin aina dieetillä. Kokeilin yhtä ruokavaliota jonkin aikaa, ja kun se ei toiminut, kokeilin jotain muuta. Olin aina nälkäinen enkä koskaan tyytyväinen. Laihdutin jonkin verran, mutta sitten lihoin kaiken takaisin – ja vielä lisäkilojen kera.

Sitten perheeni suostutteli kokeilemaan vähähiilihydraattista ruokavaliota. Aluksi epäröin – miten runsas rasvan syönti voisi olla hyväksi? Päätin kuitenkin kokeilla ka tulokset olivat hämmästyttäviä! Sen vuoden aikana, jonka olen noudattanut tätä ruokavaliota, olen laihtunut 34 kiloa!

Tunnen itseni terveemmäksi ja onnellisemmaksi kuin koskaan ennen. Enimmäkseen hiilihydrattien välttely on poistanut mielihaluni sokeriin, eikä minulla ole nälkä aterioiden välillä. Syön paljon proteiinia, mutta en tärkkelystä tai sokeria. Ja mikä parasta, tämä toimii!

Myös siskoni on kokeillut vähähiilihydraattista ruokavaliota hyvillä tuloksilla – hän on laihtunut 8 kiloa puolessa vuodessa!

VHH ei ollut oikeastaan edes vaikea noudattaa. Kilot putosivat näennäisen vaivattomasti! Lähtöpainoni oli 124 kiloa, ja nyt se on pudonnut 90 kiloon.

Mikko, 41 – Uskomattomat VHH tulokset

Muistan päivän, jolloin saavutin kaikkien aikojen suurimman painoni. Olin 140 kiloinen ja olin varsin pettynyt itseeni. En pystynyt hengittämään, ja pienikin kävelylenkki tuntui haastavalta. Tuntui myös siltä, että minne ikinä katsoinkaan, kaikki olivat minua paremmassa kunnossa ja tuomitsivat minua katseellaan.

Olin aiemmin kokeillut niin monia erilaisia dieettejä, mutta en koskaan pystynyt pysymään niissä muutamaa viikkoa kauempaa. Ja aina kun pääsin pois jostakin näistä dieeteistä, lihoin entistä enemmän 

Mutta sitten, vuonna 2018, löysin vähähiilihydraattisen Ja tämä laihdutusyritys oli erilainen – koska tällä kertaa todella tiesin, mitä olin tekemässä.

Luin aiheesta kirjoja toisensa jälkeen, kunnes minusta tuntui, että tiedän riittävästä vähähiilihydraattisestar ruokavaliosta.

Aloitin hitaasti, maltillisella vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, joka sopi elämäntyyliini. Ja jo muutamassa viikossa näin tuloksia! Paino alkoi pudota mielialani kohota.

Ja nyt, kun olen noudattanut vähähiilihydraattista ruokavaliota vuoden ajan, olen laihtunut 50 kiloa ja tunnen itseni täysin uudeksi ihmiseksi!

Miten se tapahtui? Ja miten sinäkin voit tehdä sen? Kaikki perustuu näihin kolmeen yksinkertaiseen vaiheeseen:

Vaihe #1 – Etsi itsellesi sopiva VHH ruokavalio. On olemassa monia erilaisia vähähiilihydraattisia variaatioita, kuten perinteinen karppaus, lchf, paleo jne…

Tärkeintä on löytää variaatio, jota voit noudattaa vähintään muutaman kuukauden. Itse aloitin syömällä enimmäkseen lihaa, kalaa ja kananmunia, mutta myöhemmin lisäsin ruokavaliooni enemmän vihanneksia ja hedelmiä.

Vaihe #2 – Tutustu pääperiaatteisiin vähähiilihydraattisen ruokavalion taustalla. Kun aloitat minkä tahansa uuden ruokavalion, on tärkeää tutustua mihin sen toiminta perustuu. Tässä tapauksessa sinun on tiedettävä, miten elimistösi käsittelee hiilihydraatteja ja mitä tapahtuu, kun syöt niitä liikaa.

Vaihe #3 – Kokeile erilaisia vähähiilihydraattisia reseptejä. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan ruokavalion, kokeile uusia reseptejä, VHH leivonta on yllättävän helppoa! Myös valmiiksi suunnitellut ruokalistat auttavat alkuun! Katso mm. Tämä VHH ruokavalio esimerkki ja rakenna sen avulla itsellesi sopiva versio.

Näin laihdutin 50 kiloa vain yhdessä vuodessa! Ja jos minä pystyn siihen, niin pystyt sinäkin

Venla, 31 VHH auttoi lopettamaan herkuttelun

Ei mennyt päivääkään, ettei Venla olisi ajatellut herkkuja. Venla laski jokaisen kalorin ja rajoitti itseään niin, että hänellä oli koko ajan nälkä.

Se oli loputon taistelu, mutta Venla ajatteli, että niin sen oli vain oltava. Olihan hän ollut ylipainoinen koko ikänsä, ja hänelle oli aina sanottu, että nälän näkeminen ja kevyttuotteiden kuluttaminen oli ainoa tapa laihtua.

Mutta sitten jokin muuttui. Venla törmäsi blogikirjoitukseen eräästä ihmisestä, joka oli laihduttanut 40 kiloa laskematta kaloreita ja näkemättä nälkää. Venla ei voinut uskoa, että se oli mahdollista, mutta päätti kuitenkin kokeilla sitä.

Aluksi vähähiilihydraattisen ruokavalion noudattaminen oli vaikeaa. Mutta muutaman viikon sisällä Venla alkoi nähdä tuloksia, ja ne motivoivat jatkamaan. Muutaman kuukauden kuluttua Venla oli laihtunut 17 kiloa ja se sai venlan jatkamaan entistä motivoituneempana.

HUIPPUTARJOUS KETOILIJOILLE!

Nextory tarjoaa parhaan mahdollisen startin ketodieetin aloittamiseen. Saat 14 päivän maksuttoman kokeilun, jonka aikana voit lukea rajattomasti keto aiheista kirjallisuutta.

Valikoimasta löytyy mm. seuraavat kirjat

  1. Anni Sirviön ketoreseptit
  2. Ketolicious
  3. 10 tunnin dieetti (Ohjeet pätkäpaastoon)
  4. Eroon makeanhimosta: Näin vapaudut sokerikoukusta
  5. Ja runsaasti muita loistavia kirjoja

Yksittäin ostettuna nämä kirjat maksaisivat yli 50 euroa, mutta nyt saat ne käyttöösi 30 päivän ajaksi täysin maksutta! Tämä tietopaketti on varmasti kattavampi kuin kalliit valmennukset!

Mitä vielä odotat? Tee keton aloittamisesta helppoa, äläkä anna huonolaatuisten vinkkien tai vaikeasti valmistettavien reseptien estää unelmapainon saavuttamista!

Tartu tähän tarjoukseen ja huomaat kuinka helppoa keton noudattaminen ja herkullisten keto-ateroiden valmistaminen on!

Lunasta tämä tarjous HETI klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan