fbpx

Tehokas rasvanpoltto ruokavalio: Helppo esimerkki

Yritätkö polttaa rasvaa, mutta nykyinen ruokavalio ei toimi?

Et ole yksin. Rasvanpoltto voi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Hyvä uutinen on se, että rasvanpoltto ruokavalio ei vaadi hulluja tai äärimmäisiä muutoksia- riittää, kun teet muutamia fiksuja valintoja nykyiseen ruokavalioon ja voit aloittaa rasvanpolttamisen ennennäkemättömällä tavalla.

Kuvittele, kuinka hyvältä tuntuu, kun vihdoin näet edistystä, jonka eteen olet tehnyt kovasti töitä. Et ainoastaan näytä paremmalta, vaan tunnet itsesi energisemmäksi ja kaiken kaikkiaan terveemmäksi.

Tässä oppaassa esittelyssä tehokas rasvanpoltto ruokavalio. Seuraa vain neuvoja ja näet itse, kuinka helppoa on päästä alkuun.

Mikä on rasvanpoltto ruokavalio ja miten se toimii?

Rasvanpoltto ruokavalio on laihdutuksen tuoksi suunniteltu ruokavalio, jonka tavoite tehostaa kehon varastuneiden rasvojen polttamista energiaksi.

Rasvanpoltto ruokavalioita on useita erilaisia, kuten esimerkiksi vähähiilihydraattisia, vähäkalorisia, runsasproteiinisia ja vähärasvaisia.

Tehokkain ja turvallisin valinta on kuitenkin vähähiilihydraattinen ruokavalio. Tässä artikkelissa esitelläänkin muunneltu versio vähähiilihydraattisesta rasvanpolttodieetistä.

Muut kuin vähähiilihydraattiset ruokavaliot eivät polta rasvaa läheskään yhtä tehokkaasti, ne saavat usein myös olon tuntumaan väsyneeksi ja nälkäiseksi.

Mitä hyötyä vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta on?

Vähähiilihydraattinen ruokavalio perustuu siihen, että syödään pääasiassa proteiinia, rasvaa ja vihanneksia

Tämäntyyppinen ruokavalio on erittäin tehokas rasvanpolttoon, koska se estää uuden kehon rasvan varastoitumista. Vähähiilihydraattinen ruokavalio ehkäisee myös lihasten tuhoutumista, joten se on erinomainen vaihtoehto kehonrakentajille ja urheilijoille, jotka haluavat polttaa myös rasvaa.

Lisäksi vähähiilihydraattinen ruokavalio hillitsee ruokahalua, koska se sisältää vähemmän hiilihydraatteja. Näin kalorien saantia on helppo rajoittaa ilman nälän tunnetta

Kenelle tehokas rasvanpoltto ruokavalio sopii?

Rasvanpoltto ruovalio sopii kaikille, jotka haluavat pudottaa painaa – mukaan lukien urheilijat ja kehoinrakentajat, jotka haluavat polttaa rasvaa ja säästää samalla lihaksia.

Tietyntyyppisten ihmisten tulisi kuitenkin välttää tälläistä ruokavaliota. Tällaisia ovat esimerkiksi diabeetikot ja raskaana olevat tai imettävät naiset.

Miten rasvaa polttava ruokavalio toimii?

Onnistunut rasvaa polttava ruokavalio perustuu kolmeen ohjenuoraan: hiilihydraattien vähentäminen, proteiinien lisääminen ja rasvan lisääminen. Kaikki nämä osat toimivat yhdessä auttaakseen kehoasi polttamaan enemmän rasvaa ja laihtumaan.

Hiilihydraattien rajoittaminen johtaa siihen, että kehon aineenvaihdunta siirtyy ketoosiksi kutsuttuun tilaa, jolloin se käyttää varastoitua rasvaa ensisijaisena energianlähteenään

Ketoosi on tehokkaan rasvanpolton salaisuus, sillä sen lisäksi, että poltat elimistössäsi olevia rasvavarastoja, laihdut myös ilman nälän tai väsymyksen tunnetta.

Hiilihydraattien vähentämisen seurauksena möys insuliinitasot laskevat nopeasti. Alhaiset insuliinitasot auttavat estämään uusien kehon rasvojen varastoitumista, jolloin sinun on helpompi polttaa varastoitua rasvaa

Lisäksi proteiinin runsas saanti ravinnosta on välttämätöntä lihasmassan ja -voiman ylläpitämiseksi. Onnistuneella rasvanpolttodieetillä on ”lihaksia säästävä” vaikutus, jolloin lihakset polttavat varastoitunutta rasvaa lihasmassan sijaan – vaikka söisit vähemmän kaloreita

Rasvanpoltto ruokavalio esimerkki

Tämä yksinkertainen ruokavalio ohjelma on esimerkki rasvaa polttavasta ruokavaliosta.

  • Aamiainen: Kananmunia pekonilla + kahvia tai teetä ilman sokeria
  • Lounas: Kanasalaatti oliiviöljyllä,
  • Välipala: Proteiinisekoitus + kahvia tai teetä ilman sokeria
  • Päivällinen: Lihatuote, esim jauhelihaa tai kaslerpihvejä sekä kasviksia

Kuten huomaat, tässä ruokavaliossa ei paljoa ole hiilihydraatteja, suositus on alle 50 grammaa päivässä. Proteiinin ja terveellisten rasvojen runsas saanti auttaa pitämään olon kylläisenä . Näitä ovat esimerkiksi oliiviöljy, pähkinät, siemenet ja avokado

Muista myös pyrkiä juomaan runsaasti nesteitä, erityisesti vettä. Vältä sokeripitoisia juomia ja alkoholia, sillä ne estävät sinua laihtumasta.

Kuinka pitkään rasvanpoltto ruokavaliota voidaan noudattaa?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä lopullista vastausta

Jotkut ihmiset huomaavat laihtuvansa nopeasti ja voivat palata normaaliin ruokavalioon muutaman viikon kuluttua. Toisten taas on noudatettava tiukkaa dieettiää pidemmän aikaa saavuttaakseen laihdutustavoitteensa.

On tärkeää löytää se, mikä toimii sinulle ja olla kärsivällinen. Laihduttamiseen ei ole olemassa ”yksi koko sopii kaikille” – sinun on löydettävä omaan kehotyyppiisi ja elämäntyyliisi sopiva ruokavalio.

Jos siis haluat räjäyttää ne ärsyttävät kilot pois, – ja saavuttaa terveellinen paino, harkitse rasvaa polttavan ruokavalion noudattamista. Se on lähestymistapa, joka on osoittautunut menestyksekkääksi monille ihmisille ja jonka avulla voit laihtua nopeasti ja helposti – ilman nälän tai väsymyksen tunnetta.

Miten pysyä motivoituneena laihduttaessa?

Laihduttaessa voi olla vaikea pysyä motivoituneena. Tässä on neljä vinkkiä, jotka auttavat sinua pitämään kiinni rasvanpoltto ohjelmastasi ja saavuttamaan tavoitteesi:

1. Etsi sellainen rasvanpoltto ruokavalio, joka sopii elämäntyyliisi ja vartalotyyppiisi. Painonpudotukseen ei ole olemassa ”yksi ruokavalio sopii kaikille” – sinun on löydettävä ruokavalio, joka sopii sinun kehotyypillesi ja elämäntyylillesi.

2. Aseta realistiset tavoitteet ja ole kärsivällinen. Laihduttaminen vaatii aikaa ja omistautumista. Ole kärsivällinen ja keskity tavoitteisiisi.

3. Tee suunnitelma ja pidä siitä kiinni. Suunnitelman laatiminen auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja pysymään laihdutustavoitteissasi.

4. Pysy positiivisena äläkä anna periksi. Kun tilanne muuttuu vaikeaksi, muista, miksi yrität laihduttaa ensinnäkin.

Yhteenveto

Nyt kun tiedät, miten tehokas rasvanpoltto ruokavalio toimii, on aika aloittaa!

Noudata vain neuvoja ja katso itse, kuinka helppoa on päästä alkuun. Muista, että tärkeintä on vähentää hiilihydraattien saantia ja lisätä proteiinin ja rasvan saantia. Tämä auttaa kehoasi siirtymään ketoosiin, jossa se alkaa polttaa varastoitua rasvaa energiaksi

HUIPPUTARJOUS KETOILIJOILLE!

Nextory tarjoaa parhaan mahdollisen startin ketodieetin aloittamiseen. Saat 14 päivän maksuttoman kokeilun, jonka aikana voit lukea rajattomasti keto aiheista kirjallisuutta.

Valikoimasta löytyy mm. seuraavat kirjat

  1. Anni Sirviön ketoreseptit
  2. Ketolicious
  3. 10 tunnin dieetti (Ohjeet pätkäpaastoon)
  4. Eroon makeanhimosta: Näin vapaudut sokerikoukusta
  5. Ja runsaasti muita loistavia kirjoja

Yksittäin ostettuna nämä kirjat maksaisivat yli 50 euroa, mutta nyt saat ne käyttöösi 30 päivän ajaksi täysin maksutta! Tämä tietopaketti on varmasti kattavampi kuin kalliit valmennukset!

Mitä vielä odotat? Tee keton aloittamisesta helppoa, äläkä anna huonolaatuisten vinkkien tai vaikeasti valmistettavien reseptien estää unelmapainon saavuttamista!

Tartu tähän tarjoukseen ja huomaat kuinka helppoa keton noudattaminen ja herkullisten keto-ateroiden valmistaminen on!

Lunasta tämä tarjous HETI klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan