Tällä reseptillä valmistuu helppo keto porkkanakakku herkullisella tuorejuusto kuorrutteella.
Mikä parasta? Tämä resepti on vähähiilihydraattinen, gluteeniton ja viljaton. Se sisältää vain noin 4 grammaa hiilihydraatteja, mutta maultaan se on lähes kuin perinteinen porkkanakakku.
Voit myös helposti valmistaa samalla reseptillä porkkanakakku muffineita.
Keto porkkanakakku
Ainesosat
Porkkanakakun pohja
- 5 kpl Kananmunaa
- 200 g Voita Sulatettuna
- 3 rkl Erytritolia
- 2 tl Vaniljauutetta
- 300 g Porkkanoita raastettuna
- 50 g Saksanpähkinöitä Valinnainen
- 50 g Kookoshiutaileta
- 150 g Mantelijauhoa
- 2 tl kanelia
- 2 tl leivinjauhetta
Kuorrute
- 200 g tuorejuustoa
- 2 rkl erytritolia
Valmistusohjeet
Porkkanakakku
- Vatkaa kananmunat, sulatettu voi, erytritoli ja vaniljauute keskenään
- Lisää raastetut porkkanat, saksanpähkinät ja kookoshiutaleet. Sekoita
- Lisää mantelijauho, mausteet, erytritoli ja leivinjauhe, sekoita
- Lisää voideltuun vuokaan. Paista 180 asteessa noni 40-50 minuuttia tai kunnes kakkua voi pistää haarukalla, niin ettei haarukkaan tartu mitään.
- Anna porkkanakakun jäähtyä ennen kuorrutteen lisäämistä
Kuorrute
- pehmennä tuorejuustoa lämmittämällä sitä mikrossa noin 20 sekuntia
- Sekoita sekaan 2rkl erytritolia
- Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle