Keto porkkanakakku
Herkullinen, mutta vähähiilihydraattinen keto porkkanakakku tuorejuustokuorrutteella. Sopii einomaisesti jälkiruoaksi
Valmistelut 15 mins
PAISTOAIKA 40 mins
KOKONAISAIKA 55 mins
Ruokalaji Jälkiruoka
Tyyli Ketogeeninen
Annokset 10
Kalorit 320 kcal
Porkkanakakun pohja
- 5 kpl Kananmunaa
- 200 g Voita Sulatettuna
- 3 rkl Erytritolia
- 2 tl Vaniljauutetta
- 300 g Porkkanoita raastettuna
- 50 g Saksanpähkinöitä Valinnainen
- 50 g Kookoshiutaileta
- 150 g Mantelijauhoa
- 2 tl kanelia
- 2 tl leivinjauhetta
Kuorrute
- 200 g tuorejuustoa
- 2 rkl erytritolia
Porkkanakakku
Vatkaa kananmunat, sulatettu voi, erytritoli ja vaniljauute keskenään
Lisää raastetut porkkanat, saksanpähkinät ja kookoshiutaleet. Sekoita
Lisää mantelijauho, mausteet, erytritoli ja leivinjauhe, sekoita
Lisää voideltuun vuokaan. Paista 180 asteessa noni 40-50 minuuttia tai kunnes kakkua voi pistää haarukalla, niin ettei haarukkaan tartu mitään.
Anna porkkanakakun jäähtyä ennen kuorrutteen lisäämistä
Kuorrute
pehmennä tuorejuustoa lämmittämällä sitä mikrossa noin 20 sekuntia
Sekoita sekaan 2rkl erytritolia
Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle