Go Back
keto porkkanakakku

Keto porkkanakakku

Herkullinen, mutta vähähiilihydraattinen keto porkkanakakku tuorejuustokuorrutteella. Sopii einomaisesti jälkiruoaksi
Valmistelut 15 mins
PAISTOAIKA 40 mins
KOKONAISAIKA 55 mins
Ruokalaji Jälkiruoka
Tyyli Ketogeeninen
Annokset 10
Kalorit 320 kcal

Ainesosat
  

Porkkanakakun pohja

  • 5 kpl Kananmunaa
  • 200 g Voita Sulatettuna
  • 3 rkl Erytritolia
  • 2 tl Vaniljauutetta
  • 300 g Porkkanoita raastettuna
  • 50 g Saksanpähkinöitä Valinnainen
  • 50 g Kookoshiutaileta
  • 150 g Mantelijauhoa
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl leivinjauhetta

Kuorrute

  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 rkl erytritolia

Valmistusohjeet
 

Porkkanakakku

  • Vatkaa kananmunat, sulatettu voi, erytritoli ja vaniljauute keskenään
  • Lisää raastetut porkkanat, saksanpähkinät ja kookoshiutaleet. Sekoita
  • Lisää mantelijauho, mausteet, erytritoli ja leivinjauhe, sekoita
  • Lisää voideltuun vuokaan. Paista 180 asteessa noni 40-50 minuuttia tai kunnes kakkua voi pistää haarukalla, niin ettei haarukkaan tartu mitään.
  • Anna porkkanakakun jäähtyä ennen kuorrutteen lisäämistä

Kuorrute

  • pehmennä tuorejuustoa lämmittämällä sitä mikrossa noin 20 sekuntia
  • Sekoita sekaan 2rkl erytritolia
  • Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle