Go Back
keto pannukakut

Keto pannukakut

Helppo mantelijauhoon pohjautuva keto pannukakku, jonka valmistat kuohkeaksi tehosekoittimen avulla. Ehkäpä paras keto pannukakku koskaan?
Valmistelut 5 mins
PAISTOAIKA 30 mins
KOKONAISAIKA 35 mins
Ruokalaji Aamupala
Tyyli Ketogeeninen
Annokset 10
Kalorit 220 kcal

Välineet

  • Tehosekoitin
  • Paistinpannu

Ainesosat
  

  • 4 kpl Kananmunaa
  • 1,75 dl Mantelimaitoa
  • 60 ml Oliiviöljyä
  • 2 tl vaniljauutetta
  • 6 dl mantelijauhoja
  • 0.5 dl erytritolia
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 0.25 tl suolaa

Valmistusohjeet
 

  • Sekoita kananmunat, mantelimaito, oliiviöljy ja vanilja uute tehosekoittimessa. Sekoita täydellä teholla noni 30 sekuntia
  • Lisää tehosekoittimeen mantelijauho, erytritoli, leivinjauhe ja suola. Sekoita kunnes taikina on tasaista. Anna levätä noin 5min
  • Paista keto pannukakkuja keskilämmöllä voissa tai kookosöljyssä. Käännä varovasti kun reunat ovat kuivia pannokakku alkaa kuplimaan noin 2-4minuuttia/puoli.

Huomioitavaa

Keto pannukakut kannattaa valmistaa pienissä erissä, näin paistoaika on pienimpi ja pannukakut helpompi kääntää