Tämän reseptin avulla juustoinne keto kaalilaatikko valmistuu noin 45 minuutissa.
Muista syödä kuitenkin kohtuudella, sillä kaalissa on runsaasti hiilihydraatteja. Yksi keto kaalilaatikko annos sisältää noin 635 kaloria, joista 12g hiilareita. 13g proteiinia ja 60g rasvaa.
Keto kaalilaatikko
Ainesosat
- 900 g Kaalia
- 1 kpl Sipuli
- 2 kpl Valkosipulin kynttä
- 110 g Voita
- 350 ml Kouhukermaa
- 120 ml Hapankermaa
- 170 g Tuorejuustoa
- 0,5 tl Mustapippuria
- 1 tl suolaa
- 170 g Cheddar juustoa
Valmistusohjeet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Pilko kaali pieniksi siivuiksi.
- Sulata voi keskilämpöisellä pannulla. Kuullota kaalia, sipulia ja valkoipulia pannulla noin 10 minuuttia tai kunnes kaali pehmenee.
- Lisää sekaan kerma, tuorejuusto, hapankerma ja mausteet. Alenna hellan lämpötilaa ja sekoita.
- Hauduta kannen alla noin 5-10 minuuttia
- Voite vuoka ja levitätä seos. Ripottele juustoi päälle
- Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia enne tarjoilua