Etsitkö reseptiä, jonka avulla valmistat vähähiilihydraattiset ketoletut helposti? Olet juuri oikeassa paikassa.
Tämän reseptin avulla loihdit herkulliset keto letut, jotka sopivat niin aamupalaksi kuin jälkiruoaksikin.
Omien kokemusten perusteella nämä keto letut maistuvat myös muillekin kuin karppaajille, kuten vaikka perheen pienimmille. Keton lisäksi tämä resepti on hyvä vaihtoehto myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle!
Tarvitset vain 6 jokaisen karppaajan kodista löytyvää ainesosaa: kananmunia, kuohukermaa, vettä, suolaa, voita ja psylliumkuitua.
Vinkki: Hakusessa mantelijauhoista valmistuva pannukakku? katso myös keto pannari
Ketoletut
Ainesosat
- 4 kpl Isoa kananmunaa
- 240 ml Kuohukermaa
- 60 ml Vettä
- 1 ripaus suolaa
- 1 rkl Psyllium kuitua
- 15 g Voita
Valmistusohjeet
- Sekoita kananmunat, kerma, vesi ja suola keskenään suola kulhossa. Sähkövatkaimen käyttö on sositeltua
- Lisää Psylliumkuitu asteittain ja sekoita kunnes taikina on tasainen. Anna levätä vähintään 10 minuuttia
- Paista paistinpannulla kuten tavalliset letut. Yhteen lettuun menee noin 1dl taikinaa. Pidä hella keskilämmöllä.