fbpx

Paras elektrolyyttijauhe – kokemuksia & arvostelut

Hyvä elektrolyyttijauhe ehkäisee nestehukkaa, sairauksia, väsymystä ja auttaa ylläpitämänä optimaalista elektrolyyttitasapainoa

Väsyttääkö tai särkeekö päätä? Tiesitkö, että se voi johtua huonosta nesteytyksestä ja elektrolyyttien puutteesta.

Myös viime vuosina muodikkaaksi noussut ketogeeninen ruokavalio epäonnistuu usein jo ensimmäisinä päivinä, sillä moni luovuttaa alkuvaiheen elektrolyyttitasapainon muutoksista johtuvan ketoflunssan vuoksi.

Jatka lukemista, jos haluat löytää parhaan elektrolyyttijauheen ja nostaa energiatasojasi luonnollisesti.

Elektrolyyttijauhe on hyvä lisäravinne jokaiselle

Vaikka elektrolyyttijauheet ovat nousseet huomaan suosioon vähähiilihydraattisten ruokavalioiden myötä, ne sopivat myös tavallista ruokavaliota noudattavalle.

Erityisesti elektrolyyttijauheista hyötyvät paljon aktiivisesti liikuntaa harrastavat.

Tiesitkö että moni meistä kärsii huomaamattaan jonkinasteisesta nestehukasta? Tämä johtuu tyypillisesti pelkästään riittämättömästä veden juomisesta.

Ilman asianmukaista nesteytystä, kärsit helpommin mm. väsymyksestä, päänsärystä, heikommasta vastustuskyvystä. Myös krapulat ovat nestehukassa kovempia, puhumattakaan huonontuneista energia- ja valppaustasoista.

Asiantuntijat suosittelevat juomaan vähintään 2 litraa (noin 8 lasillista) vettä päivässä, mutta jos se tuntuu mahdottomalta, kannattaa harkita elektrolyyttijauheen lisäämistä päivittäiseen ruokavalioon.

Riippumatta siitä, onko sinulla riittävästä juomavettä saatavilla vai pidätkö enemmän maustetusta vedestä, hyvä elektrolyyttijauhe auttaa täydentämään kehon varastoja välttämättömillä vitamiineilla ja kivennäisaineilla, samalla taaten riittävän nesteytyksen.

Mitä tulee tietää, ennen kuin ostat elektrolyyttijauhetta?

Lisäsin tähän nopean muistilistan asioista, jotka olisi hyvä tietää elektrolyyttijauhetta valitessa.

Mitä elektrolyytit ovat ja mitä ne tekevät?

Elektrolyytit ovat välttämättömiä mineraaleja, joita ovat mm. natrium, kalsium ja kalium. Ne ovat elintärkeitä useille kehon avaintoiminnoille.

Elektrolyytit auttavat nesteitä imeytymään kehoon sekä tuottamaan energiaa. Niistä on huomattavasti hyötyä esimerkiksi ollessasi sairaana tai jos haluat estää krapulaa.

Elektrolyytit korjaavat myös hermo- ja lihasvaurioita (eli estävät kovasta treenistä aiheutuvia kramppeja). Elektrolyytit auttavat ehkäisemään myös päänsärkyä ja väsymystä.

Mikä elektrolyyttijauhe sopii ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle

Tällä sivustolla listatut elektrolyyttijauheet sopivat kaikki ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle, mutta markkinoilla on myös runsaasti hiilihydraateilla varustettuja elektrolyyttijauheita.

Tarkista tuoteseloste ennen ostamista, mikäli tuote sisältää hiilihydraatteja, ei se sovellu ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle.

Esimerkiksi Leader ja Vitargo valmistavat runsashiilihydraattisia elektrolyyttijauheita, jotka eivät sovellu ketogeeniselle ruokavaliolle.

Elektrolyyttijauhe vaikutus – miten se toimii?

Elektrolyytti jauhe auttaa täydentämään kehon varastoja välttämättömillä mineraaleilla ja vitamiineilla. Elektrolyyttijauhe sekoitetaan veteen, josta se voidaan juoda kerralla tai silloin tällöin hörppien.

Elektrolyyttijauhe nesteyttää tavallista vettä nopeammin sekä on huomattavasti terveellisempi vaihtoehto verrattuna sokerilla ja makeutusaineilla täytettyihin ”urheilujuomiin”.

Hyvä elektrolyyttijauhe on sekoitus elektrolyyttejä juuri oikeassa suhteessa, jolloin se imeytyy nopeammin kuin pelkkä vesi. Moni elektrolyyttijauhe sisältää myös tärkeitä vitamiineja, kuten C ja B12 immuniteetin vahvistamiseksi ja energian tuottamiseksi.

Koska elektrolyyttijauhetta tulisi käyttää?

Elektrolyyttijauhe on turvallinen tuote jokapäiväiseen käyttöön. Käytä aina, kun tarvitset tehostusta nesteytykseen.

Hyvä tapa käyttää elektrolyyttijauheita, on sekoittaa sitä isoon pulloon aamulla, josta elektrolyyteillä varustettua juomaa on helppo hörppiä pitkin päivää.

Jos aiot aloittaa vähähiilihydraattisen ruokavalion, juo reilusti elektrolyyttijauhetta sisältävää vettä ensimmäisen viikon aikana. Elektrolyyttijauhe on myös sallittu paastossa, kunhan siinä ei ole sokeria.

Urheilua harrastaville ihmisille elektrolyyttijauhe toimii hyvin niin palautusjuomana, kuin urheilusuorituksen aikana. Näin varmistat optimaalisen palautumisen ja ennaltaehkäiset kramppeja.

Elektrolyyttijauhe toimii myös yhtenä parhaana krapulan parantajana, nauti elektrolyyttejä hieman illan aikana ja heti aamulla herättyä.

Elektrolyyttijauhe auttaa myös ehkäisemään sairauksia sekä nopeuttamaan toipumista – ja niiden sisältämät vitamiinit sekä kivennaisaineet auttavat vahvistamaan elimistön immuunijärjestelmää.

Elektrolyyttijauhe – 3 Parasta

Päätimme listata 3 parasta elektrolyyttijauhe vaihtoehtoa, jotka ovat helposti saatavilla myös suomesta

 1. Puhdistamo elektrolyyttijauhe
  9,5/10
  Puhdistamo elektrolyyttijauhe
  Hinta/Annos
  0,50€
  Annoksia
  48
  Pakkauskoko
  240g
  • Huippulaadukkaat raaka-aineet
  • KETO ystävällinen
  • Yli 80 muuta hivenainetta ja mineraalia
  Kauppaan
  11,95 €
  • Huippulaadukkaat raaka-aineet
  • KETO ystävällinen
  • Yli 80 muuta hivenainetta ja mineraalia

  Puhdistamo elektrolyyttijauhe on sopivasti maustettu, huippulaadukkaista lähteistä valmistettu elektrolyyttijauhe.

  Puhdistamon elektrolyyttijauhe sisältää perinteisten elektrolyyttien lisäksi jopa 80 muuta hivenainetta ja mineraalia. Lisäksi tässä elektrolyyttijauheessa on vatsaystävällistä C-vitamiinia ja OptiMSM:ää

  Puhdistamon elektrolyyttijauhe soveltuu kaikenlaiseen nesteytykseen, myös vähähiilihydraattista keto ruokavaliota noudattavalle.

 2. Puhdas+ keto elektrolyyttijauhe
  9,1/10
  Puhdas+ keto elektrolyyttijauhe
  Hinta/Annos
  0,32€
  Annoksia
  ~60
  Pakkauskoko
  200g
  • Ei ylimääräisiä makeutus tai väriaineita
  • keto ystävällinen
  Kauppaan
  24,95 €
  • Ei ylimääräisiä makeutus tai väriaineita
  • keto ystävällinen

  Puhdas+ keto elektrolyyttijauhe sopii heille, jotka eivät välitä ylimääräisistä makeutus-, maku- tai väriaineista. Tämä elektrolyyttijauhe sisältää vain tärkeimmät, eli elektrolyytit juuri oikeassa suhteessa.

  Lisäksi puhdas+ jauhe sisältää C-vitamiinia ja aminohappo glysiiniä, jotka tuovat tuotteeseen raikkautta.

  Tuote on suunniteltu erityisesti ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle, mutta sopii hyvin myös muille.

 3. Vitabalans keto elektrolyyttijauhe
  8/10
  Vitabalans keto elektrolyyttijauhe
  Hinta/Annos
  0,16€
  Annoksia
  63
  Pakkauskoko
  120g
  • Pelkistetty elektrolyyttijauhe, ei lisättyjä vitamiineja
  • keto ystävällinen
  Kauppaan
  9,95 €
  • Pelkistetty elektrolyyttijauhe, ei lisättyjä vitamiineja
  • keto ystävällinen

  Vitabalans KETO elektrolyyttijauhe on heille, jotka kaipaavat vain pelkkiä elektrolyyttejä ilman ylimääräistä kikkailua.

  Vitabalans elektrolyyttijauhe sisältää tärkeimmät elektrolyytit: natrium, kalium, kloridi ja magnesium. C-vitamiinia tai muuta ylimääräistä ei Vitabalansin elektrolyyttijauhe sisällä

  Tämä jauhe sopii erinomaisesti käytettäväksi paastotessa tai ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle.

Elektrolyyttijauhe kokemuksia

Omien kokemusten perusteella elektrolyyttijauhe on erinomainen tuote satunnaiseen käyttöön.

Ajattelin aluksi, että onpa hölmöä maksaa kymmeniä euroja suolasta, mutta koettuani elektrolyyttijauheiden vaikutukset pidän sitä hyvänä ”sijoituksena”

Itselläni ilmenee usein pääkipuja ja väsymystä johon elektrolyyttijauhe on nopea apu. Jos esimerkiksi pääkipu johtuu itselläni elektrolyyttien puutteista, se paranee alle puolessa tunnissa elektrolyyttien nauttimisen jälkeen. uskomatonta mutta totta.

Join aikaisemmin runsaasti suolavettä, mutta totta puhuen, se ei ole varsin hyvän makuista. Puhdistamon elektrolyyttijauheet sen sijaan maistuvat erinomaisilta, maku on vahva eikä sellainen ”tylsän laimea” – vähän kuin mehua hörppisi.

Suosittelen elektrolyyttijauheiden hankkimista erityisesti keto ruokavaliota aloittaville.

Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

HUIPPUTARJOUS KETOILIJOILLE!

Nextory tarjoaa parhaan mahdollisen startin ketodieetin aloittamiseen. Saat 14 päivän maksuttoman kokeilun, jonka aikana voit lukea rajattomasti keto aiheista kirjallisuutta.

Valikoimasta löytyy mm. seuraavat kirjat

 1. Anni Sirviön ketoreseptit
 2. Ketolicious
 3. 10 tunnin dieetti (Ohjeet pätkäpaastoon)
 4. Eroon makeanhimosta: Näin vapaudut sokerikoukusta
 5. Ja runsaasti muita loistavia kirjoja

Yksittäin ostettuna nämä kirjat maksaisivat yli 50 euroa, mutta nyt saat ne käyttöösi 30 päivän ajaksi täysin maksutta! Tämä tietopaketti on varmasti kattavampi kuin kalliit valmennukset!

Mitä vielä odotat? Tee keton aloittamisesta helppoa, äläkä anna huonolaatuisten vinkkien tai vaikeasti valmistettavien reseptien estää unelmapainon saavuttamista!

Tartu tähän tarjoukseen ja huomaat kuinka helppoa keton noudattaminen ja herkullisten keto-ateroiden valmistaminen on!

Lunasta tämä tarjous HETI klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan