Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen, voitele irtopohjavuoka
Sekoita mantelijauhot, sulatettu voi, etyritoli ja vaniljauute kulhossa. Taikinan tulee olla hieman mureneva.
Painele taikina irtopohjavuokaan ja paista uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä vähintään toiset 10 min
Sekoita tuorejuusto, karppisokeri hitaasti, kunnes seos muuttuu ilmavaksi. Lisää sekaan kananmunat yksi kerrallaan ja lopuksi lisää vielä sitruunamehu sekä vaniljauute. (Sekoita kokoajan matalalla teholla, liian suuri vatkausnopeus tuo liikaa ilmakuplia)
Kaada seos irtopohjavuokaan ja tasoita päällystä lastalla.
Paista uunissa noin 45-60 minuuttia
Ota juustokakku pois uunista. Jos reunat ovat kiinnittyneet vuokaan, irrota ne varovasti puukolla. Anna jäähtyä vuoassa huoneenlämpöön ja siirrä juustokakku jääkaappiin vähintään 5 tunniksi. (Älä poista juustokakkua vuoasta ennen kuin se on kunnolla jäähtynyt)
Tarjoile mieluisen lisukkeen kanssa