Kuumenna Mozzarella sekä tuorejuusto keskilämmöllä, esimerkiksi tarttumattomalla pannulla tai kulhossa mikroaaltouunissa. Sekoita kunnes seos on tasaantuu
Lisää muut ainesosat ja sekoita hyvin. Sähkövatkaimen kanssa sekoitus onnistuu helpommin
Voitele kädet esimerkiksi oliiviöljyllä ja tasoita taikina leivinpaperin tai uunipellin päälle. Yhden pizzan halkaisija tulisi olla noin 20cm. Taikinan levittäminen onnistuu hyvin kaulimella, kahden leivinpaperiarkin välissä.
Poista päällimmäinen leivinpaperi (jos käytit) ja tee pizzapohjaan haarukalla joka puolelle reikiä
Paista uunissa 10-15 minuuttia, kunnes pizzapohja muuttuu kullanruskeaksi
Pizzapohja on valmis! lisää haluamasi täytteet ja paista vielä 10-15 minuuttia
Huomioitavaa
Tämä Keto pizzapohja säilyy jääkaapissa 2-3 päivää sekä pakkasessa jopa 2 kuukautta. Valmiiksi paistettu tai edellisen pizzan jämät lämpiävät loistavasti myös mikroaaltouunissa